Zwanger


Een zwangerschap is bijzonder! Het is moeilijk is woorden uit te drukken wat je voelt als moeder wanneer er een klein wondertje in je mag groeien. Iedere beweging voel je, je bent nooit alleen.
Je lichaam verandert en dat is iets om trots op te zijn! Samen mogen jullie naar het moment toeleven dat dit kleine wondertje geboren wordt.

Een zwangerschapsshoot bij Jorin fotografie is een mooie manier om die mooie buik te laten vastleggen. Samen met je partner en misschien broertjes of zusjes een liefdevolle herinnering maken. Zo kun je later zeggen ‘Kijk eens hoe mooi mama was met jou in mijn buik!’. Dit zijn waardevolle foto’s.

De fotoshoot kan zowel op een mooie locatie in de natuur als bij jullie thuis plaatsvinden.
Ik werk alleen op locatie en heb geen studio aan huis. Ik zoek iedere keer weer een ander mooi plekje op waardoor iedere fotoshoot uniek is. Omdat ik alleen met daglicht werk ben ik altijd op zoek naar plekjes waar ik goed en mooi licht heb.

Een zwangerschapsshoot vindt plaats tussen de 33 en 36 weken. Het mag natuurlijk ook eerder als je deze wens zou hebben. In deze weken sta je vaak nog niet op springen en ben je nog lekker mobiel. Een shoot duurt ongeveer anderhalf uur.
Tijdens de shoot geef ik aanwijzingen hoe je het beste kunt staan zodat je buik het mooist in beeld komt. Het licht speelt daarbij ook weer een belangrijke rol.

Ik kijk ernaar uit om dit bijzondere moment in jullie leven te mogen vastleggen.

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact met me op voor meer informatie.