Newborn

Gefeliciteerd! Jullie verwachten een kleintje of zijn al trotse ouders geworden en lopen naast jullie schoenen zo trots!

Na 9 maanden wachten mogen jullie elkaar eindelijk bewonderen! Heerlijk knuffelen en genieten van het gevoel dat je papa  en mama bent geworden. Die kleine handjes, dat schattige neusje en die lieve teentjes. Veel mooie momenten om te koesteren.

Een newbornshoot bij ‘Jorin fotografie’ is puur en liefdevol. Ik fotografeer jullie kindje in zijn eigen omgeving. Veilig in papa’s sterke armen, liefdevol op mama’s borst en dichtbij zijn/haar trotse broer of zus. Natuurlijk maak ik ook foto’s van het kindje alleen. Samen met jullie maken we de mooiste plaatjes om te bewaren voor altijd.
Ik maak graag lifestyle foto’s. Dat wil zeggen dat ik fotografeer hoe het is en niet teveel geposeerd of gemaakt.

De shoot plan ik het liefste in de tweede week na de geboorte. Ik vind het belangrijk dat jullie in de eerste week de tijd krijgen om aan elkaar te wennen, bij te komen van de bevalling en te genieten van de eerste momenten met elkaar en jullie familie/vrienden. In de eerste twee weken na de geboorte slaapt jullie kindje vaak nog veel en dat is erg mooi voor op de foto’s.

Een newbornshoot duurt meestal 2-3 uur. Het is helemaal afhankelijk van hoe de baby zich houdt.
Ik kom het liefste na een voeding. Vaak gaan baby’s dan lekker slapen en dat is uitstekend voor de foto’s. Ik werk alleen met daglicht dus ga in jullie huis op zoek naar het beste licht. Ik neem altijd verschillende attributen/accessoires mee om te gebruiken op de foto’s. Als jullie bijv. zelf een mooie omslagdoek hebben vind ik dat natuurlijk ook helemaal goed.Kleding mogen jullie zo rustig mogelijk houden, dus liever geen drukke kleuren of prints.

Je kunt een newbornshoot al tijdens je zwangerschap bij me boeken. Ik noteer de uitgerekende datum in mijn agenda en houd twee weken ervoor en twee weken erna rekening met de geboorte van de kleine. Zodra jullie kindje geboren is maken we een afspraak voor de shoot.

Ik kijk ernaar uit om deze bijzondere periode uit jullie vast te leggen.

Hebben jullie nog vragen?

Neem gerust contact met me op voor meer informatie.