Kids


Toen ik nog in het onderwijs werkte vond ik dit altijd een prachtige opvatting ‘We kunnen niet van alle kinderen dezelfde sterren maken. Maar we kunnen ze wel allemaal laten schitteren!’. Nu werk ik niet meer in het onderwijs maar de behoefte om kinderen te laten schitteren is niet verdwenen! Ik laat ze nu voor de camera schitteren, op hun eigen mooie manier. Zo maak ik een prachtige herinnering voor altijd.

Ik werk ontzettend graag met kinderen. Ik houd van de interactie, het plezier, de spontaniteit en het enthousiasme dat het met zich meebrengt.
Ieder kind is anders, dat maakt iedere kidsshoot ook weer anders.

Een kidsshoot is vaak ontspannen en gezellig. Voorop staat dat het kind zich fijn voelt en er zin in heeft! De rest komt vanzelf 😉

Ik heb geen studio aan huis. Kidsshoot vinden daarom vaak buiten plaats op een mooie locatie. Het kan natuurlijk ook zijn dat ik bij jullie thuis kom om de kindjes te fotograferen.
Ik ben gek op mooie portretjes waarbij de ogen lekker opvallen! Maar ook spontane foto’s vind ik geweldig leuk om te maken.

Als u een kidsshoot bij mij boekt, bespreken we vooraf uw wensen. We kiezen een mooie locatie uit en spreken details af over kleding. Ik neem ook altijd wat leuke attributen mee!

Een kidsshoot is te boeken in de leeftijd van 5 maanden tot 18 jaar.

Ik kijk ernaar uit om ook jullie kids op de foto te mogen zetten!

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact met me op voor meer informatie.