Familie

In ons leven komen zoveel mooie momenten voor! Hoe vaak pakken we niet onze telefoon erbij om die momenten te fotograferen. Even een selfie van de familie, erg leuk!
Maar die selfies hangen we niet snel aan de muur. Daarom is het zo de moeite waard om af en toe een mooie familiereportage te laten maken.

Een familieshoot bij Jorin fotografie is ontspannen en meestal erg gezellig! Ik houd van pure beelden en niet te gemaakt. Ik houd van foto’s waarbij jullie elkaar aankijken, er een knuffel wordt gegeven en wordt gelachen omdat er ook echt plezier wordt gemaakt.

Een familieshoot kun je met jullie eigen gezin boeken. Ik maak dan natuurlijk foto’s van het gezin bij elkaar maar ook van de kinderen apart, samen, met papa en met mama. Het is een volledig familieportret. De shoot vindt altijd op een mooie buitenlocatie plaats. Jullie mogen hierin natuurlijk een voorkeur aangeven. Leuk zelfs!

Een familieshoot kan ook geboekt worden voor de hele familie. Een fotoshoot met meerdere gezinnen verloopt iets meer volgens een plan omdat ik met meer mensen rekening moet houden. Maar ik probeer altijd een ontspannen sfeer te creëren.

Als jullie een familieshoot bij mij boeken plannen we een datum. Als het een grote familie is plan ik vaak een back-up datum i.v.m. het weer want het kan wel eens regenen in ons mooie landje. Mocht het dan regenen op onze eerste datum dan verplaatsen we de shoot naar de back-up datum. Het is namelijk voor een grote groep mensen vaak lastig een datum te vinden waarop iedereen beschikbaar is.
Naast de datum ben ik altijd benieuwd wie ik ga fotograferen. Ik hoor graag hoeveel kinderen en volwassenen er zijn. En of ik rekening moet houden met bepaalde dingen.
We hebben ook nog even contact over de kleding. Ik adviseer altijd om de kleuren op elkaar af te stemmen en felle kleuren en prints zoveel mogelijk te mijden (dit leidt vaak een beetje af).

Ik kijk ernaar uit om jullie gezin of familie vast te mogen leggen!

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact met me op voor meer informatie.